Krampon Nedir?, Nasil Olmali, Nasil Seçilir?

Futbol Ayakkabısı (Krampon) Nedir, Nasıl Olmalı, Nasıl Seçilir?

 Futbol oyuncuları için ayakkabı en önemli futbol ekipmanlarından biridir ve seçmek hiç de kolay değildir. Çok farklı stilleri vardır ve çok farklı teknolojilerle üretilirler. Hangisini alacağınıza nasıl karar vereceksiniz? Nasıl doğru ayakkabıyı bulabilirsiniz? Ayaklarınıza uygun olduğunu nasıl anlarsınız? Giydikten sonra nasıl bakım yapmalısınız? Bu yazımızda tüm bu sorulara yanıt vermeye çalışacağız. Futbol, vücut ağırlığının 7 ila 10 katının ayaklar üstüne transfer olduğu yüksek etkilere sahip bir spordur. Aynı zamanda hız, çeviklik ve dakiklik gerektirir. Futbol kramponlarının diğer spor ayakkabı türlerine göre daha agresif tasarlanması bir tesadüf değildir.

Mercurial Victory III AG Krampon

Nike Mercurial Victory III AG Football Boots Seaweed/Volt/Challenge Red, Mercurial Victory III AG Krampon Fiyatı

 Performans, konfor ve stil üzerinde yüksek, Nike Mercurial Victory III AG Futbol Ayakkabısı üstün bot oluşturmak için Nike ethos örneğidir. Pürüzsüz bir sentetik gelen düzenlendi, hafif olmaktan Mercurial Victory III yararı yok ama yumuşak dokunuşlu genel konfor ve uyum artırır sadece.Topuk ve ayak bileği çevresindeki yumuşak, ekstra dolgu bu çizmeler kolayca içeri kırık izin verir Çizme ve Mercurial Victory III AG gerçekten onların AG (suni çim) plaka tanıtarak onun 'yenilikçi tarafı gösterir altında. Bu stratejik konumlandırılmış delikli konik pim kullanarak sentetik yüzeylerde oynarken uzunluğu değişen, bir kenar verir gelişmiş bir sistemdir. Kendi futbol ayakkabıları için gerçekten benzersiz bir renk arayışında oyuncular için daha sonra Mercurial Victory III kesinlikle teslim. Eşsiz deniz yosunu sesi önyükleme her tarafı süsleyen imza Nike swoosh bir voltluk renk ile tamamlanmaktadır.

Mercurial Vapor VIII FG Krampon

Mercurial Vapor VIII FG Krampon Fiyatı, Nike Mercurial Vapor VIII FG Seaweed/Volt

 Patlayıcı hız için oluşturulmuş, Nike Mercurial Vapor VIII FG Pro Futbol Ayakkabısı anında oyun değiştirebilirsiniz. Barely 200g (UK boyutu 9) ölçekler dokunmadan, bu tüy kadar hafif çizme özellikle bir gibi ayak sığacak şekilde dizayn edilmiştir ikinci cilt. Ayaklarınızı ayak hissetmeye başladığınızda çıkarılabilir delikli ayakkabı astarı nefes ve nem kontrolü sağlar iken yumuşak, ekstra ince Teijin sentetik deri doğal ayak şekli ayarlar. saldırıda hafif hız için tasarlanmış, üstün hızlanma tam yoluyla teslim edilir boy cam-fiber şasi taban ünitesi. İki topuk Çıtçıt firması doğal sahalar genelinde optimum stabilite ve penetrasyon sağlamak iken. Çapında IPTV enjekte bıçakları ayak rakipsiz bir hız oluşturmak malzeme yok parçası hız ve ivme odaklanmış her eleman ile, Mercurial Vapor VIII boşa gider. Sen gerçekten hissediyorum ve bu krampon oyunun içine enjekte edebilir hızlandırmak ne kadar inanmak bu çizme giymek zorunda. gerçekten benzersiz bir görünüm ile üst olan deniz yosunundan sesi kenara topuk içine tanıtıldı canlı cıvata sarı dokunuşlar oturur ve imza genelinde Nike swoosh ayak ve adım süsleyen. Değil rakiplerinizi kadar hızda bunları geçmişte yangını sanki bu önyükleme görmek mümkün olacak.

Mercurial Miracle III FG Krampon



Nike Mercurial Miracle III FG Krampon Fiyatı, Mercurial Miracle III FG Football Boots Seaweed/Volt/Challenge Red

 Patlayıcı hız için oluşturulmuş, Nike Mercurial Miracle III FG Futbol Ayakkabısı anında oyun değiştirebilirsiniz. üst tarafında hafif Teijin sentetik deri ile düzenlendi, Mercurial Miracle III özellikle ikinci bir deri gibi ayak sığacak şekilde dizayn edilmiştir . Bu malzeme topu Doğuştan süper bir dokunuş sunuyor. Doğal ayak şekli ayarlar saldırıda hafif hız için tasarlanmış, üstün hızlanma tam uzunlukta TPU hafif taban ünitesi aracılığıyla teslim edilir. Ön ayak ve topuk üzerinde çok yönlü bıçaklar antrenman seansına hızlı enjekte, firma doğal yüzeyleri boyunca rakipsiz bir hız oluşturmak veya gerçekten ihtiyacınız olduğunda maç günü geldi. materyal yok parçası odaklı her bir öğe, Mercurial Miracle III boşa gitmez hız ve ivme. Sen gerçekten hissediyorum ve bu krampon oyunun içine enjekte edebilir hızlandırmak ne kadar inanmak bu çizme giymek zorunda. gerçekten tanımlayan görünümü ile üst olan deniz yosunundan sesi kenara topuk içine tanıtıldı canlı cıvata sarı dokunuşlar oturur ve imza genelinde Nike swoosh ayak ve adım süsleyen. Değil rakiplerinizi kadar hızda bunları geçmişte yangını sanki bu önyükleme görmek mümkün olacak.

Mercurial Glide III FG Krampon


Nike Mercurial Glide III FG Football Boots Seaweed/Volt/Challenge Red, Mercurial Glide III FG Krampon Yosun / Volt / Mücadelesi Kırmızı Nike Mercurial GLIDE III FG Cleat: GELECEK NESİL

PERFORMANS
 Doğal yüzeyler üzerinde kullanım için özel olarak hazırlanmış, Nike Mercurial Glide III FG Erkek Futbol Cleat üstün bir uyum ile optimum hızlanma ve konforlu yastıklama özellikleri ile sonraki seviyeye ünlü Glide tasarım alır.
 FAYDALARI
Istikrar, ideal uyum ve daha iyi top kontrolü için Yumuşak, esnek sentetik deri Prim, düşük profilli bir uyum için Kontürlü son aynalar ayak şekil Biraz ıslak ama nadiren çamurlu olabilir kısa çim alanlarda kullanım için Firma-zemin (FG) cleats
 TASARIM
Süper hafif destek ve konfor için, Nike Mercurial Glide III FG Erkek Futbol Cleat yumuşak, ultra-ince sentetik deri vardır. Yenilikçi iç taban büyük destek ve düşük profilli yastıklama sağlamak için ayağın doğal şeklini yansıtır.
 TRAKSİYON
Patlayıcı hızlanma, çeviklik sağlamak için tasarlanan, bu kilit sahada hızlı kesim ve hız ve yön değişiklikleri sağlamak için çok yönlü kavrama sahip hafif bir taban var.
 EK BİLGİLER
Düşük profilli yastıklama ve konfor için tekstil bez kapağı ile Kontürlü sockliner Oturabilmesi için Geleneksel bağcık sistemi

2013 Adidas Kramponlar

2013 Adidas Kramponlar, Yeni Adidas Kramponlar Bir kaç gün önce, size adidas tarafından F50 adizero II futbol ayakkabıları inanılmaz tüm siyah çifti içeren bir makale (Bu bağlantıyı izleyerek) sundu. Black-out sürümleri aralığın sonuna işaret ve aslında internette görüntüler zaten Alman markanın 'hız' boot yaklaşan 3. enkarnasyon gösteriyor. Aşağıda gösterildiği gibi kurşun lehdar Messi kendini prospektif F50 adizero III kırmızı ve beyaz baskı giyiyor olmalıdır. Biz zaten Arjantinli süperstar kendisi, hem de eğitim veya maçta performans istatistiklerini izlemek için mi, Coach uyumluluk için ısmarlama özelleştirme nokta olabilir.  

Mercurial Victory III FG Çocuk Kramponu

Nike Mercurial Victory III FG Çocuk Kramponu, Mercurial Victory III FG Çocuk Kramponu Retro/Total Orange Fiyatları

Fiyatı£39.99

 Oyuncular patlayıcı hız için oluşturulmuş, Nike Mercurial Victory III FG Çocuk Futbol Ayakkabısı olabilir ve bir anda oyun değişecek. Yüksek performanslı Mercurial Vapor VIII take-aşağı kozmetik, bu model bütün ayak boyunca büyük bir dokunmatik ve rahat hissetmek için yumuşak ve esnek sentetik oluşturulur. Eğer sadece oyun keyfini konsantre böylece geleneksel merkezi bağcık sistemi ve tekstil rahat bir oturuş sağlar iç astarlı. Saldırıda hafif hız için tasarlanmış, yüksek hızlanma ön ayak ve topuk üzerinde kalıp Çıtçıt içermektedir TPU hız taban ünitesi aracılığıyla teslim edilir. Firma doğal yüzeylerde Evde, Mercurial Victory III eğitimler için ideal ya da maç günü geldi hızlı bir patlama teslim kurtardın. Nike tarafından yayımlanan herhangi bir futbol çizme gibi, ana konuşma noktası genellikle göz alıcı görünümü ve tasarımı etrafında dayanır. Bu sezon, Nike renk grafik toplam turuncu dekore imza swoosh, topuk ve ayak bileği astar ile serin bir retro tonu teslim etti.Görünümünü tamamlamak için, toplam turuncu tonu da sadece Nike gerçekten koparmak olabilir bir görünüm oluşturmak için ön ayak Çıtçıt uygulanmıştır.

Messinin Turuncu Kramponu

Lionel Messi Turuncu Kramponu 2011, Adidas F50 Adizero - Turuncu Messi'nin Yeni Kramponu

 Leo Messi hayranı iseniz, acele etsen iyi olur ve kendinizi almak vardı Messi Jersey'de o 2011 sezonu boyunca spor olacak yeni ayakkabılar burada, ve biz o almak için gidiyoruz biliyorum, çünkü! Bu doğru, adidas F50 adizero yeni Leo Messi renkler uyarı turuncu SoccerPro geri olduğunu! Yani burada uyarı: F50 adizero sevdiğiniz bir müşteri olduğunu. Biz rafta bu tutmak mümkün olmayacak, bu yüzden onları daha iyi pratik olsun! ÜST: Üst hala sentetik deri, tek bir katman SprintSkin teknolojiyle üretilmiştir, bu dünyanın en hızlı ayakkabı yapmak için! İç TPU destek grupları size alanında yaptığınız önemli hareketleri artan istikrar ve destek sunuyoruz. TPU alt çerçeveler üst güçlendirmek ve alanlarda tekmeleme aşınmaya engeller. Midsole: Bu önyükleme sadece biri ile geliyor, ancak iki ayakkabı kakma. İlki ayakkabı içinde gelen bir ultralight sockliner olduğunu. Diğer ilave destek ve dolgu için kutu içinde gelir konfor sockliners bir çift. dış taban: ayakkabı geometrik öğrendiklerini ve yeni saplama şekli ile sürat çerçeve konstrüksiyonu kullanır. Kombinasyonu, hafif ve yüksek stabilite arasında mükemmel bir denge oluşturur. TRAXION ™ saplama şekli firması, doğal yüzeylerde maksimum ivme, optimal tutuş ve yüksek hızda oluşturur. bu ayakkabılar Leo Messi için yeterince iyi olup olmadığını Şimdi, bak o zaman dünya için yeterince iyi değilsin! O Dünya Kupası sırasında adizero farklı bir renk giydi ve şimdi o parlak turuncu geri geliyor! Lütfen uyarı kulak verin! F50 adiZeros bizim seçim bugün arasında da boyutu bulun F50 Futbol Ayakkabı !

Ronaldonun Kramponu Nike Mercurial Superfly III

C. Ronaldo'nun Yeni Kramponu 2013, Nike Mercurial Superfly III

  Yeni Nike Superfly III, burada Nike önde gelen hızlı krampon üçüncü enkarnasyon lowdown bulunuyor. Nike Mercurial Vapor Superfly   Cristiano Ronaldo, Didier Drogba, Zlatan Ibrahimovic ve Franck Ribery; yeni Nike Mercurial Superfly III Nike futbol ayakkabıları araştırma ve geliştirme, yenilik teknoloji etrafında tasarlanmış ve dahil olmak üzere en iyi profesyonel oyuncular, geribildirim ile şekilli zirvesini temsil ediyor. Temelde Superfly III takan uyum, konfor ve performansı benzersiz bir düzeyde sunmak sağlayan ultra-hafif, dinamik destek sunmak son derece dayanıklı ipliklerini onlarca, hangi - bu ünlü futbol ayakkabıları temeli kendi benzersiz Flywire üst gelir.   Konut Bu one-of-a-tür teknoloji 3 katmanlı Teijin sentetik deri, konfor için mikrofiber zemin ve poliüretan içeren, üst Teijin tasarlanmış. Birlikte çalışarak, bu malzemelerin bu topu hissediyorum ve destek söz konusu olduğunda Nike Superfly III sentetik futbol ayakkabıları için yeni bir kriter belirlemek için izin verir. Bu yapının tabanı olağanüstü güç ve enerji getirisi sunar tam Karbon Fiber taban, şeklinde gelir, ışık ve Formula otomobil ve uçaklarda kullanılmak üzere yeterince esnek varlık iken.   Superfly III - de-inşa! (Daha büyük versiyonu için tıklayın!) Nike'ın gerçek bir gösteri parçalı ön ayak üzerinde iki NikeSENSE 'Talon' Çıtçıt şeklinde gelir. Yumuşak çim üzerinde kullanıldığında 3mm varan uzanan yeteneğine sahip, bu çift yoğunluklu Çıtçıt sporcuların bile en atletik için dinamik, uyarlanabilir düzeyde çekiş önceden hayal bile edilemeyen düzeyde sunuyoruz. Ismarlama bir off-the-ayak çekiş desen ile birleştiğinde, yönsel yerleştirilmiş bıçaklar ve T-Bar damızlık inşaat Nike Mercurial Superfly III başka hiçbir futbol ayakkabıları olabilir bir şekilde ilk adımda hızlanmadan ve hızını artırmak için tasarlanmıştır. Nike da yeniden mühendisleri özellikle kendi futbol ayakkabıları için görme keskinliği bilimi; anında bunları giyen Superfly III topuklar üzerinde zıt renkler, oyuncular yerleştirerek kendi takım arkadaşları olasılığını artırarak, çalışırken kendi takım arkadaşları için daha görünür hale Bir katil geçiş yapmak için zaman ya da topu yoluyla onları tespit.   Tüm bu tanıdık geliyor eğer Nike daha fazla veya daha az yeni bir üst tasarım ve fiyat noktası ile adizero canlandı değil, adidas aynı şekilde, futbol ayakkabıları onların yeni nesil Superfly II yeniden tasarlanmış çünkü Şimdi, bu kadar Tam bir silo güncelleme daha. Superfly hayranları için iyi haber Superfly III, yeni bir fiyat noktası ile gelmeyecek, ve £ 275 bir başlangıç ​​RRP azından sabit tutmak olacaktır. ABD boyutu 9 210g - Şimdiye kadar tahmin değil durumda, Superfly III ağırlığı da Superfly II ile aynı kalacaktır. Yeni Nike Superfly III, Cumartesi, Mart 2011 19. üzerinde Madrid'de Derby Athletico Madrid ile ilgili çekerken Cristiano Ronaldo ve MESA ¼ t Özil tarafından resmen tanıttı olacak, ve £ 275 Anılan fiyat noktasında 1 Nisan'da perakendeciler vuracaktır.   Iki fırlatma colourways mevcuttur; Erik Kırmızı / Beyaz / Neon ve Deniz Mavi / Beyaz / Turuncu, Mercurial Superfly III önümüzdeki haftalarda dünya çapında sahaları ele görmek için bekliyoruz. Nike yeni Superfly III ile niyet ciddi bir bildirimde yayın; yerine herkesin beklediğim yapıyor ve en hafif futbol ayakkabıları için bir savaşta adidas katılmadan daha, onlar yerine daha teknolojik odaklı futbol ayakkabıları olduğunuzu duruşu geçtiniz olacak oyuncular oyuna büyük yarar sağlar. Peki şimdi size bitti, yeni Superfly III hakkında ne düşünüyorsun, onlar alışveriş sepeti olacak? Onlar gereksiz fiyat yürüyüş olmadan, Nike Mercurial aralığı mükemmel bir gençleştirme mısınız? Veya Amerikan markası odak ilginç bir kayma, kilo odaklı futbol ayakkabıları uzaklaşıyor? Sesini duydum almak için tek yolu aşağıdaki yorum kullanmaktır!

Tiempo Legend IV FG Krampon Mavi Beyaz

Tiempo Legend IV FG Krampon Mavi Beyaz Fiyatı, Tiempo Legend IV FG Krampon Modelleri

Performansı yüksek, konfor ve stil; Nike Tiempo Legend IV FG Pro Futbol Ayakkabısı üstün bot oluşturmak için Nike ethos örneğidir. En çok ihtiyacınız olduğu desteği uygulanır iken üst, konfor ve topu üzerinde yumuşak kanguru derisi istihdam doğal geliyor hissediyorum. Ile önyükleme ve bir kalıp ayakkabı ekleme İçinde heykel topuk bardak desteği artırır ve uyum artırır. Hatta küçük farklılıklar önemli pozitif bir etki yaratacaktır, böylesine hayati bir ek koruma yanı sıra konfor sağlar dilin içine bir yastıklı astar ektir. Çizme ve altında Tiempo Legend IV her düzeyde yenilikçi ve pratik olmaya devam ediyor. Bir hafif TPU taban firma doğal yüzeyleri boyunca üstün çekiş gücü ve basınç dağılımı için zemin penetrasyon ideal miktarda sağlayarak, kalıplı konik ve kanatlı Çıtçıt bir yapılandırma ile birleştirir. Geleneksel değerlerin bir ragbi çizme, çizme ve taze beyaz imza Nike swoosh dekorasyon her tarafında karşısında bir soar mavi tonu bile uygulamanın klasik genel görünüşü dikkatini dağıtmak için çok az şey yapar.Farklı mavi ve beyaz tonları önyükleme altında devam ve çizme boyunca süreklilik hissi vurgulamak için tek rastlamak.

Tiempo Legend IV FG Euro 2012 Krampon Beyaz Siyah

Tiempo Legend IV FG Euro 2012 Krampon Beyaz Siyah, Tiempo Legend IV FG Euro 2012 Krampon Fiyatları

 Bu olanağa Nike Tiempo Legend IV FG Futbol Ayakkabısı şaşaalı. Performans, konfor ve stil üzerinde yüksek, bu önyükleme üstün futbol ayakkabıları oluşturmak için Nike ethos örneğidir. En çok ihtiyacınız olduğu desteği uygulanır iken üst, konfor ve topu üzerinde yumuşak kanguru derisi istihdam doğal geliyor hissediyorum. Ile önyükleme ve bir kalıp ayakkabı ekleme İçinde heykel topuk bardak desteği artırır ve uyum artırır. Hatta küçük farklılıklar önemli pozitif bir etki yaratacaktır, böyle yüksek aşınma alanda daha fazla koruma sağlamak için bir ridged topuk yüzeyinin ektir. Çizme ve altında Tiempo Legend IV her düzeyde yenilikçi ve pratik olmaya devam ediyor. Bir hafif TPU taban firma doğal yüzeyleri boyunca üstün çekiş gücü ve basınç dağılımı için zemin penetrasyon ideal miktarda sağlayarak, konik ve kanatlı Çıtçıt bir yapılandırma ile birleştirir. Bir moda beyaz ve siyah sunan; marka Nike swoosh çizme dışında boyunca dikilir. Görünüm ve performans Profesyonel, seviyesi ne olursa olsun bu klasik futbol ayakkabıları bir çift üzerinde kaymasını yarar olacaktır.

Tiempo Legend IV Elite FG Krampon

Tiempo Legend IV Elite FG Krampon Fiyatları, Tiempo Legend IV Elite FG Krampon Beyaz Metalik Altın

 Nike Made By Tiempo Legend IV Elite FG Futbol Boots ÜST: Tüm üstün konfor ve topu Kanguru deri üzerinde hissediyorum; güvenilir bir performans oturması için güncellenmiş desen detayları Orta taban: Yüksek performans, great-ayakkabı konfor ve uyum için Poron yastıklama ile kalıplı iç taban Dış taban: Yeni ayrıntılandırmaları işçilik en yüksek düzeyde bu elyaf futbol ayakkabısı yükseltmesine: cam elyaf incik, ön ayak flex-oluk, ve optimal çekiş ve basınç dağılımı PROFİLİ için kombine kanatlı / konik Çıtçıt Hafif TPU. Sert zemin yüzeyler üzerinde kullanım için Renk Metalik Zirvesi Beyaz / Metalik Altın / Volt

Tiempo Flight FG Euro 2012 Krampon Beyaz Siyah

Tiempo Flight FG Euro 2012 Krampon Beyaz Siyah

 Rahat ve hafif hazırlanmış çizme, Nike Tiempo Uçuş FG Euro 2012 Futbol Ayakkabısı onların oyun konusunda ciddi oyuncular için. Yumuşak dana derisinden imal, Tiempo Flight bir tamamen yüksek performans önyükleme için hissediyorum gelişmiş top ile üstün konforu birleştirir.Katı topuk ağırlığı ödün vermeden koruma ve destek sağlar iken geleneksel merkezi bağcık sistemi daha klasik bir görünüm geliştirir. Taban damızlık yerleşim firma doğal yüzeylerde genelinde daha fazla çekiş gücü sağlayan optimize edilmiş olan, hafif TPU oluşur. Konik ve kanatlı Çıtçıt bir arada maç günlerinde veya sadece eğitim için ideal, daha büyük yüzey penetrasyonu sağlar. Iki yarım bir futbol ayakkabısı, topuk ön her iki yanı boyunca dikişli Nike swoosh, bir bütün beyaz olaydır iken düz bir siyah sunan görür.

Geometra Pro-A FG Krampon Beyaz Parlak Mavi

Geometra Pro-A FG Krampon Beyaz Parlak Mavi, Umbro Krampon Modelleri

 Son derece başarılı Geometra kramponları bir evrim, yeni Umbro Geometra Pro-A FG Futbol Ayakkabısı zihin kontrol ve doğruluk ile daha hafif ve daha şık versiyonu sunmaktadır. Üst karşısında yüksek dereceli yumuşak deri, ayağın üst kısmı yardımları top kontrolü özel bir bellek köpük pas pad ile düzenlendi ve etkili tekme doğruluk için geniş bir temas alanı sağlar.Merkez dışı bağcık sistemi, süet topuk ve çukurlu iç taban uyum sağlamak ve çizme içinde herhangi bir ayak kayması sınırlayıcı ederken desteklemek için birleştirir. Geometra pratik bir yeni ek Bi-Fit dahil, ikili bir sertlik insole kurulu olduğunu.Ayak bölgesinde topuk ve esneklik istikrarı sağlamak için tasarlanan bu hafif ve rahat adım sunar. Geometra yegâne karşısında, Çıtçıt firma doğal yüzeyleri boyunca optimum tutuş için tasarlanmış edilmiştir.Topuk altında ön ayak ve uzun bıçaklar kısa bıçakları bir karışımı kullanılarak, bu eğitiminde kullanılan ya da maç günü için kaydedilmiş olsun güç ve manevra ölümcül bir teslimat sağlar.Ayak topu üzerinde konumlandırılmış Çıtçıt dairesel bir yapılandırma ekstra tutuş ve hızlanma sunuyor. Futbol sahası üzerinde bir izlenim yapmak isteyen, beyaz ve parlak mavi üst canlı bir dokunuş katıyor Dantel gerçek kırmızı bir enjeksiyon iken hakim. Bu colourway süreklilik duygusu yaratmak ve Geometra ve görünümünü tamamlamak için tek boyunca devam etmektedir.Geleneksel Umbro logosu kalite ve bu önde gelen spor markası ile ilgili mirasın dışında temin kullananlar üzerinde sported edilir.

Geometra Cup FG Krampon

Geometra Cup FG, Geometra Cup FG Krampon Fiyatları

 Umbro Hayranları her zaman uygun bir fiyata bu saygın devam Umbro Geometra Kupası FG Futbol Ayakkabısı ile, onların spor uzmanlık kullanan kaliteli bir ürün emin olabilirsiniz. Dayanıklı sentetik yapılmış, Geometra top kontrolü yardım ayağın üst kısmı özel bir bellek köpük geçiş yüzeyi, artı dokunmatik geliştirmek için ayak üzerinde gümrüklü kavrama bölgesi bulunmaktadır. Firma doğal yüzeylerde genelinde bir çığır için akılda manevra kabiliyeti ile özellikle taban, kalıp bıçaklar dizayn edilmiştir. , Eğitimde kullanılan maç günü için ya da sadece eğlence için kaydedilmiş olsun; Geometra, oyun ihtiyaçlarını karşılamak için optimum çekiş sağlayacaktır. Bir moda beyaz ve kırmızı renkli bir şekilde ekledi etki için topuk aşağı çizme ve yalıçapkını renk Umbro ifadeler dışında dikişli geleneksel Umbro logolu, futbol sahası üzerinde çarpıcı bir görünüm oluşturur.

Nike Mercurial Vapor VII FG Krampon

Nike Mercurial Vapor VII: Hızlı hareketler için, hafif tasarım, zemin sürükleyici krampon ve Nike Mercurial Vapor VII FG Erkekler Futbol Kelepçe destekleyici uyum her avantajı yüksek hızda playTake için inşa ve oyun taleplerini hızlandırmak. Biraz ıslak, ama nadiren muddyLightning topuk desteği ve kesme ve anlık accelerationTractionThe Nike Mercurial Vapor VII FG stabilityTraction desen fieldLightweight tam boy plaka üzerinde artan görünürlük için grafik olabilir kısa çim alanlarda kullanım için BenefitsFirm-zemin (FG) cleats özellikleri Vapor Traction, ani hızlanma ve herhangi bir yönde hızlı kesim için tasarlanmış çok yönlü bir kilit deseni. Ön ayak hız hızlı patlamaları için izin yılında yarış kramponları, kavrama bölgeleri esinlenerek.

Nike Mercurial Vapor VIII Krampon

Nike Mercurial Vapor VIII Krampon

Artık hızın yeni bir dostu var. Futbolun en etkili kramponu yeniliklerle geri dönüyor.
Bu kramponda, sektörün her koşulda en iyi top kontrolü sağlayan ilk teknolojisi olan Her Koşulda Kontrol (ACC) teknolojisi bulunuyor. Yağmurlu havalarda Mercurial Vapor VIII'ün üst yüzeyinin kramponla top arasında tutarlı bir sürtünme oluşturmasını sağlayarak en yüksek hızlarda bile topu kontrol etmeni sağlıyor.

Yeni Mercurial'ın her özelliği patlayıcı hıza odaklanıyor. Ultra hafif, şekillendirilmiş hız tasarımı ayağının şeklini alarak hızlı hareket etmeni ve kramponu kullanırken rahat etmeni sağlıyor. Gelişmiş merkezi hız çivileri ise defans bloğunu kolayca geçebilmen için ihtiyacın olan hızlanmayı sunuyor.

Hız canavarı Ronaldo'nun giydiği Mercurial, hızıyla kimsenin başa çıkamayacağı yaratıcı futbolcular için tasarlandı.

Predator Absolado Lz Trx Tf Halı Saha

Predator Absolado Lz Trx Tf Halısaha Çevik adidas Predator Absolado LZ TRX FG kramponlarla mucizeler yarat ve rakiplerini şaşırt. Hafif sentetik sayaya sahip kramponlar, ön kısımda yer alan predator® teknolojisi ile halı sahada hakimiyet sağlar. Hafif ve dayanıklı sentetik deri saya predator® teknolojisi beş yıkıcı bölge ile her dokunuşta topa hakim olmanı sağlar. Hafif ve konforlu EVA iç taban Mükemmel yastıklama ve darbe emişi sağlayan hafif EVA orta taban Üstün konfor sağlayan, yumuşak nubuk dokulu topuk astarı Halı saha ve sert zeminler için TRAXION® TF taban

Adidas Predator Lz Trx Fg Krampon


Adidas Predator Lz Trx Fg Krampon

İnanılmaz hafif adidas Predator LZ TRX FG kramponlar ile atak ve kontra atak yap. Yeni yumuşak sentetik sayaya sahip kramponlar, ön kısımda yer alan predator® teknolojisi ile inanılmaz top hakimiyeti sağlar ve zor anlardaki hareketlerini kusursuzlaştırır.

Adidas Adipure 11Pro Trx Fg Krampon


Adidas Adipure 11Pro Trx Fg Boots

İnsanın ayak anatomisi, futbol oynamak için yaratılmış gibi. İşte bu yüzden Adipure 11Pro TRX FG krampon, doğal oturuşuyla topu hissetmeni sağlayacak şekilde tasarlandı. Bu kramponlar ayağı eldiven gibi saran Taurus deri sayaya, zemine uyum sağlayan stratejik esnek bölgelere ve ekstra denge için orta taban katmanına sahip.

Adidas F50 Adizero Trx Fg Krampon


F50 Adizero Trx Fg Boots

F50 Adizero TRX FG kramponlar, karşı takımı alt etmek için yaratıldı. Bu kramponlar, hafiflik ve top kontrolü sağlayan tek kat SPRINTSKIN™ sayaya, dengeli çeviklik sunan SPRINTWEB yapısına ve sert zemin sahalardaki ani hareketlerde tutuş sağlayan TRAXION™ tabana sahip.

Adidas F30 Trx Fg Krampon


Adidas F30 Trx Fg Krampon

adidas F30 TRX FG kramponlarla topa hakim ol, maçın hakimi ol. Bu kramponlar mükemmel top teması sağlayan yoğun, üç katmanlı sayaya, ani hareketler için SPRINTWEB yapısına ve tutuş sağlayan TRAXION® 2.0 FG tabana sahiptir.

Adidas F10 Trx Tf Krampon

Adidas F10 Trx Tf Krampon


adidas F10 TRX TF kramponlarla halı sahada maksimum hıza ulaş. Hafif ve sentetik deri sayası ile öne çıkan krampon, EVA yastıklama özelliği, ADIPRENE® topuk desteği ve tutuş sağlayan TRAXION™ TF tabanı ile tamamlanıyor.
  • Hafif ve dayanıklı sentetik deri saya
  • 0000
  • 0000
  • Hafif yastıklama için EVA orta taban kalıbı
  • 0000
  • Halı saha ve sert zeminler için TRAXION® TF taban

Predator Absolado Lz Trx Fg Boots

Predator Absolado Lz Trx Fg Boots Bu kramponlar hafif sayaya ve EVA yastıklama özelliğine sahip. Beş yıkıcı bölgede yer alan predator® 3-D TPU teknolojisi, her dokunuşta kusursuz mükemmellik sağlar. Hafif ve dayanıklı sentetik deri saya Hafif ve konforlu EVA iç taban kalıbı Üstün konfor sağlayan, yumuşak nubuk dokulu topuk astarı