Mizuno Ignitus 2 FG

Ignitus 2 FG Krampon Beyaz Siyah Kırmızı, Mizuno Ignitus 2 FG, Mizuno Krampon Modelleri

Mizuno en son sunan yüksek performanslı Mizuno Wave Ignitus take-aşağı uygun fiyatlı - Mizuno Ignitus 2 FG Futbol Ayakkabısı tanıtan üst sentetik malzemelerden hazırlanmış, Ignitus 2 en çok ihtiyaç duyduğunuz olağanüstü kontrolü ve güç sunar. Ayağın üst kısmı ve ayak parmakları arasında Yenilikçi paneller doğru geçen ve merkez dışı bağcık sistemi iken çekim sunmasına yardımcı olan topu grev daha büyük bir alan sağlar. firması doğal yüzeyleri boyunca optimum performans ve yol tutuş için Ignitus taban plakası üzerinde kalıp bıçakları kullanır , bütün bunlar stratejik maksimum etki için konumlandırılmış edilmiştir. çarpıcı bir tasarım gerçekten farklı bir görünüm için siyah dokunur bir beyaz ve kırmızı renkli bir şekilde oluşur.

Puma Evospeed 1 FG Krampon

Evospeed 1 FG Football Boots Yasemin Yeşil / Beyaz / Monaco Mavi, Puma Krampon Modelleri, Puma Krampon Fiyatları

Hız çarpıcı yeni bir görünüm Puma Evospeed 1 FG Futbol Ayakkabısı. Ile bolca teslim esaslarından olan yumuşak ve ultra ince mikrofiber malzemeden düzenlendi, Evospeed 1 piyasadaki en hafif bot biridir. Bir kriterlerini karşılamak "hafif, esnek ve uyum" için tasarlanan bu. Hız anlaşma Puma sporcular tarafından giyilen ayakkabı olduğunu anatomik tasarlanmış tek parça taban esnekliğini maksimize etmek için yüksek teknoloji malzemeleri kullanarak, stabilite ve destek sağlar ve ağırlığı en aza indirmek . Yeni Puma evoAptoLast ayak boyunca rahat ve rahat bir oturuş sağlar iken ek olarak, Evospeed 1 de ilave destek için harici bir topuk sayacı bulunmaktadır. firması doğal yüzeyleri boyunca yıldırım hızlı oyun için tasarlanan konik bıçaklar ön boyunca konumlandırılmış ve dikdörtgen, herhangi bir oyun konumda mükemmel güç dengesi, çekiş ve manevra kabiliyeti. sağlamak için topuk üzerinde olanlardan birden fazla şekilde futbol sahası üzerinde durmak için tasarlanmış, çarpıcı bir yasemin yeşil tasarım çizme devraldı ve daha yatıştırıcı monaco ile tamamlanmaktadır mavi ve beyaz tonlarda taraf aşağı çizgiler. Mavi tema metal taban boyunca devam Çıtçıt sarı ve yeşil düzgünce yuvarlak-off bu canlı sunuyor. Üzere dekore uçlu kendi oyununda hız ve çeviklik güveniyor oyuncular, daha sonra Evospeed 1 için rakiplerini geride bırakarak firar dinamik bir patlama enjekte .

Mercurial Glide III CR7 AG Krampon

Mercurial Glide III CR7 AG Krampon, Mercurial Glide III CR7 AG Football Boots Black/Blue Glow/Pink Flash, Mercurial Glide III Cristiano Ronaldo 2013 Pembe Mavi Siyah, Cristiano Ronaldo'nun yeni kramponu pembe

Performans, konfor ve stil üzerinde yüksek, Nike Mercurial Glide III CR7 AG Kramponu tüm yüzeyler için üstün bot oluşturmak için Nike ethos örnekliyor. yüksek bir lig için onların oyun almak istiyorum hızlı ve güçlü bir oyuncu, bu krampon için tasarlanan görünüşleri ve fonksiyon açısından sunar. Minimal bir bağcık sistemi ile hafif performans Teijin sentetik saya birleştiren ultra-oturması topa vurmada daha büyük bir yüzey alanı ile birlikte oluşturulur. çizme ve Mercurial Glide III CR7 AG altında gerçekten onların AG (tanıtarak onun 'yenilikçi tarafı gösterir suni çim) plaka. Bu uzunluğu değişen, stratejik yerleştirilmiş delikli konik pim kullanarak sentetik yüzeylerde oynarken bir kenar verir gelişmiş bir sistemdir. herhangi bir yeni Nike koleksiyonu, bu son yaratılması talepleri dikkat ile geleneksel ve göz alıcı tasarımlar sınırları zorluyor gibi. Üst A geleneksel ve klasik siyah tonu ayağının altına etrafında ve tek genelinde sarılmış mavi bir parıltı ve flash pembe füzyon ile darmadağın edilir. materyal yok parçası Mercurial Glide III CR7 AG üzerinde çöpe gider, her elemanı ile hız ve ivme üzerinde duruldu. Sen gerçekten hissediyorum ve onlar da sizin oyuna enjekte edebilirsiniz hızlandırmak ne kadar inanmak bu futbol ayakkabıları giymek zorunda.

Mercurial Glide III FG Euro 2012 Krampon

Nike Mercurial Glide III FG Euro 2012 Krampon Beyaz Siyah Kırmızı, Mercurial Glide III FG Euro 2012 Football Boots White/Black/Solar Red

 Güzel oyun zerafet, hız ve güç gibi Nike Mercurial Glide III FG Futbol Ayakkabısı bulunan aynı nitelikleri ile ilgili. Bir üst ligde kendi oyunu almak istiyorum hızlı ve güçlü oyuncular için tasarlanan bu önyükleme görünüş ve fonksiyon açısından sunar. Minimal bir bağcık sistemi ile hafif performans Teijin sentetik saya birleştiren ultra-oturması topa vurmada daha büyük bir yüzey alanı ile birlikte oluşturulur. Üzerinde tek, çok yönlü çekiş bıçakları rakipler kaçmasına ve futbol sahası boyunca hız patlaması eklemenize yardımcı olmak için firma doğal yüzeylerde optimum tutuş sağlar. Çarpıcı bir iz mavi (beyaz kapalı), antrasit ve siber voltluk renk kombinasyonu marka Nike swoosh eşlik yan ve boot ön boyunca uzanıyordu. Mercurial Glide nitelikleri şekilde inandırıcı daha fazla ihtiyacı, bu çizme Nike Vapor VIII dayanır Eğer gibi Christiano Ronaldo ve Didier Drogba tarafından giyilir. Bu çizme daha uygun fiyata harika bir alternatif sunuyor. Iki yarım bir krampon, ön sonra canlı bir güneş kırmızı topuk üzerine çarpılar bir düz beyaz bir tasarıma sahiptir. Son bir dokunuş olarak, ikonik Nike swoosh çizme her bir tarafı boyunca siyah özellikli.