Hayatın Her Alanından Bilgiler : sanalpedia.com

sanalpedia hayatın her alanından bilgiler sunmayı amaçlayan genel bir sitedir. Sağlık, moda, kadın, takı ve aksesuar, teknoloji, spor, sosyal medya, yemek tarifleri ve bunun gibi bir çok başlıkta özgün bilgiler paylaşmayı amaçlayan sanalpedia.com 2014 ağustos ayında yayına başlamıştır. İçerik yönünden hiç bir kopyalama vs. olmamıştır sadece özgün makaleler mevcuttur. Sitenin sağ köşesinde günün videosu kısmı mevcuttur.

Yeni Nike Elastico Superfly 2014 Krampon

Bu şuana kadar gördüğünüz ilk Nike Mercurial Elastico kapalı krampondur.

Eminim ki daha önce hiç böyle bir krampon görmediniz. Yeni Nike Elastik Superfly 2014 kramponu görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Böyle ilginç bir kramponun yapılış gayesi küçük maçlarda rahat rahat futbol oynamak. Nike Elastico Superfly, Nike FC247 koleksiyonunun bir parçasıdır. Bilekleri kaplayan kısım oldukça rahat olmakla birlikte futbol oynamınızı kolaylaştıracak. Futbolcuların hızlı bir şekilde hareket etmesine olanak sağlayıp tüm hava koşullarına uyum sağlayacak bir tasarımdır. Nike mercurial elastico superfly kramponun tabanı karbon fiber olup sağlam zemin yüzeyler için düşünülmüştür.

Canlı turuncu renkli bu kramponun üzerindeki fosfor yeşili nike logosu krampona farklı bir estetik duygusu katmıştır.Ayrıca bu logo sadece üst tarafında değil arka yan tarafta da bulunmaktadır.

Leo Messi'nin Altin Sarisi Kramponu

2014-2015 sezonu Messinin yeni adidas altın sarısı kramponu görülmeye değer güzellikte. Messinin hayranları bu kramponu gördüğünde almak için fiyatını hiç önemsemeyecekler bence. Messinin bu kramponu adidas adizero serisinden özel bir krampon.

Kramponun yanında siyah adidas çizgileri yerini almış durumda. Çivilerin ucu şeffaf görünümünde. Arka tarafın alt kısmında sürtünmeyi kolaylaştıracak madde bulunmakta. 

Kramponun ipleri sarı ve ince bir ip tasarlanmış. Kramponun iç işlemesi çok özel bir görünüme sahip. Bana kalırsa 2014-2015 sezonunun en çok tercih edilen kramponu olacağa benziyor. Fiyatı henüz belli olmayan krampona fiyat biçmek oldukça zor :)