Adidas Adizero IV Pembe 2015 Krampon

Adidas adizero f50 2015 pembe kramponunu açıkladı. Yeni pembe adidas adizero kramponunu 2014-2015 sezonu önce Lucas Moura dahil olmak üzere birçok futbolcu tarafından giyildi. Birkaç hafta önce Jose Enriquez ve Patrick Roberts instagram üzerinden yaklaşan adidas adizero F50 pembe kramponunu ilk fotoğraflarını paylaşarak insanların bu modeli görmelerini sağladı.


Yeni adidas adizero IV pembe kramponunun ana rengi pembe. Adidas adizero battle pack tanınmış olan üst üzerinde bir güneş ve mavi tasarımı ile çarpıcı ana renk olan pembe ile birleştirildi.


Adidas Adizero IV Neon Pembe - Beyaz - Mavi Güneş

Yeni adidas adizero IV F50 ağırlığı sadece 150 g geliyor ve ana renk olarak neon pembeye sahiptir. Logolar ve çizgiler beyaz ve kramponun üzerinde bir güneş mavi tasarım deseni bulunmaktadır. Desen ikonu Adidas adizero 2014 dünya kupası ile aynı dizayna sahiptir.

Hız, ayrıca yelkenli tekneler için kullanılan speedfoil Adidas adizero IV pembe topuğu için tasarlanmıştır. Pembe taban daha iyi hızlanma ve daha fazla çeviklik için tasarlanmış speedtraxion damızlık yapılandırılmasını kullanmıştır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder