Adidas Adizero Siyah 2015 Krampon

2015 Adidas Adizero IV Siyah-Beyaz-Neon Turuncu krampon bize eskiyi hatırlatsa da modern ve şık dizaynı ile futbolcuların ilgisini çekeceğini düşünüyorum.

Adidas daha geleneksel bir krampon koleksiyonu için siyah beyaz renkleri modernleştirilmiş bir şekilde ön plana çıkarıyor. Adidas siyah paketi 2014 yılının Temmuz ayında piyasaya sürdü. Yeni adidas adizero kramponu Adidas gece paketinin bir parçasıdır.
Adidas Adizero Siyah 2015 Krampon


Yeni Adidas Adizero eski sezonlardaki gibi göz alıcı mavi, pembe gibi renkleri kullanmayacak ve futbolcular bu renkleri giymeyi tercih etmeyecektir.

Adidas Adizero IV Siyah-Beyaz-Neon Turuncu

Adidas adizero battle pack krampon geometrik tasarımı için gri renk tonlarını kullansa da siyah renkleri ön plana çıkarmış. Adidas adizero 2015 siyah kramponu turuncu ayrıntıları ile çarpıcı özelliklerini yansıtmış. Adidas siyah paketi tüm kramponlar gibi sahada ve öne çıkan futbolcular için yapılmıştır. Günümüzde, klasik bir görünüm genellikle parlak renkler kadar güçlüdür.

Adidas Siyah Paket siyah / beyaz / yeşil Adidas Nitrocharge nesil krampon, siyah / turuncu Adidas Predator İçgüdü kramponu, siyah / mavi Adidas Adipure kramponu ve bu adizero krampon Colorway içerir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder